MEDITACIJA

 

Meditacijo bi najbolj preprosto opisala kot metodo sproščanja s pomočjo katere umirimo um in telo, utišamo zunanje dražljaje in napetosti in se popolnoma sproščeni in umirjeni obrnemo navznoter ter prisluhnemo tišini znotraj nas. V tej tišini sčasoma lahko dobimo odgovor na marsikatero vprašanje, rešitev za nastali problem, idejo in ustvarjalni navdih- saj se v meditaciji  povežemo s svojim bistvom, svojo dušo na globok in ljubeč način. Redna meditacija nam lahko pomaga pri premagovanju stresa, sproščanju fizičnih in psihičnih napetosti, je naravna oblika počitka tako za telo kot um. Poznamo različne načine meditiranja in vsak posameznik skozi raziskovanje  različnih praks ugotovi katera metoda je zanj najbolj primerna in učinkovita.

Če se s težavo umirite in fokusirate, je skupinsko vodena meditacija najbrž prava izbira za vas, saj vas voden glas cel čas drži v fokusu, prav tako pa je energijska podpora skupine  zelo močna in so tudi rezultati  skupinsko vodenih meditacij izredni.

Vodena meditacija je tudi neke vrste potovanje v različne kraje z različnimi namerami,kot so zdravljenje, obilje, hvaležnost, manifestacija želja, priprošnje, povezovanje z angeli in včasih vključuje tudi šamanski boben, tibetanske sklede ali kak drug inštrument.

Vsaka vodena meditacija je edinstvena in zdravilna, saj je ustvarjena- skanalizirana s strani mojih duhovnih vodnikov, za kar sem še posebej hvaležna.

Pred vsako meditacijo se potrudim in ustvarim varen in ljubeč prostor,v katerem se udeleženci dobro počutijo, se lahko popolnoma sprostijo in potopijo v svojo notranjost, ob koncu meditacije pa poskrbim za prizemljitev vseh udeležencev.