ANGELSKI READING

Angelsko svetovanje, reading oz.branje  so sporočila iz duhovnega sveta specifičnih –angelskih energij oziroma bitij. Sporočila so kanalizirana, pri tem pa si angelski svetovalec lahko pomaga z angelskimi kartami ali/in angelskimi runami. To pomeni, da so karte in rune le pripomoček mediju pri prenosu sporočil iz duhovnega v snovni svet.

Angelsko svetovanje ni vedeževanje in napovedovanje prihodnosti,  temveč  pomoč človeku, ko obtiči v življenju, ali se znajde na razpotju. Je vpogled v blokade  in kaj je tisto kar nekoga ovira na njegovi življenski poti, in pri uresničevanju  življenskega namena. Na angelskem readingu medij  prenese osebi   sporočila angelskih vodnikov, ki so lahko v veliko oporo in vspodbudo  za naprej v življenju, saj so sporočila jasna in nedvoumna, tako da takoj vemo kaj je tisto kar je potrebno spremeniti  in na katerem področju v našem življenju je treba zasukati rokave in pričeti z delom in potrebno spremembo.

Medij nima čarobne palčke s katero bi zamahnil in uredil zadeve namesto vas,odpihnil vse vaše težave – ima pa sposobnost komunikacije z duhovnimi bitji in se lahko poveže z vašimi angeli varuhi, angeli vodniki, duhovnimi pomočniki, ki vas spremljajo od rojstva pa do smrti in vam prenese sporočila pomembna za vas v danem trenutku. Samo od vas pa je odvisno kaj boste s takim sporočilo naredili.

Sporočila naših angelov in duhovnih vodnikov so vedno sporočila ljubezni in v naše najvišje dobro, saj nas iz duhovnega sveta spremljajo, vodijo, bodrijo in nam pomagajo na za nas, včasih najbolj neobičajne načine. So naši najzvestejši spremljevalci in naši najbolj goreči navijači, ki nam ne želijo drugega kot srečo,  radost in uspeh, ter  da v celoti izpolnimo svoje zemeljsko poslanstvo.

Na angelski reading lahko pridete po  predhodnem dogovoru osebno, ali pa ga naredim preko skypa.

Prispevek 50,00 eur