ZDRAVLJENJE SRCA

ZDRAVLJENJE SRCA Z BOGINJO QUAN YIN – IZREDEN SAMOZDRAVILEN PROCES

Delavnico Zdravljenje srca z boginjo Quan Yin sem oblikovala z namenom, da skozi voden proces pomagam vsem, ki so še vedno na nek način ujeti v boleče izkušnje in dogodke svoje preteklosti – da odpustijo resnično in dokončno.

Naj se še tako trudimo, če upamo, da nam bo uspelo oprostiti z glavo- ne bo šlo. Oprostimo lahko samo v srcu, kajti tam domujejo čustva in srce je tisto, ki ga je treba osvoboditi in zdraviti.
S pomočjo mogočne energije boginje Quan Yin, boginje sočutja, milosti, zaščite in brezpogojne ljubezni -se bomo podali na pot zdravljenja srca, kjer bomo s pomočjo njenega žarka čiste ljubezni zdravili naše ranjeno srce.

Na tej delavnici ne bomo brskali po našem nezavednem, po globinah, ki se jih niti ne spomnimo, ampak se bomo lotili konkretnih življenskih dogodkov in oseb, ki so pripeljali do zamer(starši,sorodniki, smrt, ločitev, izdaja prijateljstva,sodelavci,zapuščenost, bivši partnerji, sedanji partnerji,prevara, finančna goljufija,odločitve, ki jo obžalujemo,izrečenih besed, ….), ki se jih še kako dobro spomnimo, nekateri vsak dan znova in znova.
Najprej pa bomo dovolili odpustiti SEBI, kajti edino tako bomo lahko odpustili tudi drugim.

Skozi svoje terapevtsko delo se srečujem z ljudmi, pri katerih ugotavljam, da imajo znotraj sebe še vedno polno naloženih bremen do sebe ali drugih, ki so direktno povezane z nezmožnostjo odpustiti- odpustiti sebi in odpustiti drugim. Ko se spomnijo določene osebe ali situacije začutijo jezo, zamero, bolečino, maščevalne misli, občutek krivde, obtoževanje, celo fizično bolečino. Tudi, ko navidezno mirno in ravnodušno govorijo o osebi ali dogodku, ki jim je povzročila bolečino,je v glasu čutiti grenkobo, iz njihovih oči sije nemir in bolečina in je ta mir dejansko samo privid nečesa kar bi želeli čutiti ne pa njihovo dejansko stanje.
Če že samo misel na določeno situacijo ali osebo v nas povzroči nemir, včasih pa celo pravi orkan, ki nas nezadržno zajame in že smo ujeti v intenzivno podoživljanje čustev, izrečenih besed, …nismo odpustili.
Mi lahko sami sebe in druge samozavestno prepričujemo da smo odpustili……. ampak ali smo res? Ali pa smo samo ujeti v lažnem občutku osebne veličine, s katerim se tolažimo in poskušamo pogasiti ogenj, ki ni nikoli zares ugasnil. Na glas sicer sami sebe prepričujemo, da smo vse odpustili, po tihem pa upamo, da bomo slišali novico, ki nam bo dala zadoščenje,upamo, da smo boljše kot je oseba ki nas je prizadela, kličemo po karmi in vesoljni izravnavi,…..

Kako za vedno pozdraviti rane, ki še po letih skelijo in povzročajo bolečino? Samo z odpuščanjem! Kako zares in od srca odpustiti tistim, ki so nas najbolj prizadeli? Ali je to sploh možno, se sploh da? In kako vemo, da smo resnično odpustili? Da vse naše govorjenje ni samo pretvarjanje in ukana našega ega, ki pa se ob najmanjšem spominu, srečanju z osebo, znova in znova hrani z našo bolečino, z emocijami kot so ranjenost,razočaranje, občutki izdaje, nemoči, želja po maščevanju, želja po tem da bi tudi druga stran izkusila bolečino kot smo jo mi.
Včasih se nam zdi nemogoče odpustiti. Včasih rečemo: vsem lahko odpustim samo njemu/njej ne. Ta oseba me je preveč prizadela, uničila mi je življenje, vse bi lahko bilo drugače, če mi tega ne bi naredila…Ne, ne….. ne zasluži si mojega odpuščanja!

Tudi če je ta oseba res naredila še ne vem kako grozoto in si res skozi naš pogled na življenje ne zasluži da ji odpustimo,pa se vprašajte sledeče: ali si tega ne zaslužite vi? Ali si ne zaslužite, da živite mirno, brez bolezni,brez občutkov grenkega razočaranja in misli kako je življenje krivično? Ali si ne zaslužite da po svetu hodite pokončno, polni zaupanja in optimizma? Ali si vi ne zaslužite da živite lahkotno, srečno in brez grenkih spominov, ki vam najedajo zdravje, povzročajo žolč in povešena ramena! Ali ni končno napočil čas, da se znebite verig preteklosti, da se osvobodite vse zamere, jeze, žalosti, obupa, krivde,bolečine, grenkobe, in zaživite v sedanjem trenutku namesto da se vedno znova vračate v preteklost- v nekaj kar je že minilo?

Ali si ne bi enkrat za spremembo priznali in odločno rekli: Dovolj imam! Če je vse kar moram storiti, da bo življenje boljše in srečnejše to, da oprostim, bom to naredil/a!
Tudi ko odpuščate drugim, naredite to zase. Osvobojeni boste oboji.
Enostavno ne dovolite, da bi osebe iz vaše preteklosti, dogodki iz vaše preteklosti vplivali na vašo sedanjost in vam krojili bodočnost. Se vam ne zdi da ste že dovolj pretrpeli in da je čas, da temu naredite konec?
Odpustiti pomeni soočiti se, sprejeti in ozdraviti svoje lastne emocije, ki živijo znotraj nas, čustva, ki jih je izzval nekdo drug s svojim ravnanjem, vendar pa smo jih kreirali sami z odzivom – reakcijo na dogodek ali situacijo ali dejanje in jih skozi življenje nosimo mi, in ne nekdo drug. Dostikrat » tisti nekdo«, niti ne ve, kakšen odziv in vpliv je naredil s svojim ravnanjem na nas.
Torej, ko globoko, iskreno in iz srca odpustimo, šele takrat smo sposobni tudi opustiti, oziroma spustiti ves čustveni balast (v obliki vzorcev, reakcij, odzivov,…..) ki smo si ga naložili in ga nosili in šele takrat lahko zacelimo srčne rane in gremo svobodni naprej v življenje. Svobodni vseh emocij, ki so ležale kot kamen v našem trebuhu, svobodni vseh emocij, ki so nam bile kot zanka okrog vratu, svobodni vseh emocij ki smo jih imeli naložene kot gromozansko skalo na plečih,svobodni vseh verig ki smo jih čutili okrog nog,…..

Enkrat ko odpustimo, prenehamo soditi, prenehamo očitati, prenehamo kriviti druge.
Enkrat ko odpustimo lahko gremo samo naprej. Ko odpustimo ozdravimo svoje srce in razbremenimo naše telo in dušo in prenehamo biti ujetniki vseh teh težkih emocij.
Odpuščamo vedno zaradi SEBE in ne zaradi DRUGIH!
Draga Duša, če v tem trenutku prebiraš tole pisanje, si pripravljena sodelovati v procesu zdravljenja srca skozi milosten in sočuten akt odpuščanja.
Delavnica poteka v majhni zaprti skupini, v ljubečem energijsko čistem in varnem prostoru, kjer je privatnost zajamčena.

Delavnico vodim Klaudija Dolenčić sem medij, angelski svetovalec, voditeljica skupinskih meditacij,izvajalec šamanskih tehnik zdravljenja, bralka akaških zapisov, usposobljena voditeljica joge smeha, energijski zdravilec, terapevt Zdravljenje notranjega otroka.
Lokacija: Medgeneracijska hiša Sofija, Glavna ulica 48 Lendava.
Datum: 9.9.2018.
Ura: 13.00 -19.00

Kontakt za info in prijave: Klaudija Dolenčić 041/545-792 ali klaudijado@gmail.com
http://www.drustvo-rast.com/sepet-duse/

Cena delavnice je 130 eur.
Prijava: Obvezna prijava na mail. Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo v višini 50,00 eur. S plačilom akontacije si zagotovite udeležbo na delavnici.
DRUŠTVO RAST
ČENTIBA, FODORJEVA VRSTA 152
9220 LENDAVA

TRR: SI56 1949 0501 1218 224; odprt pri DBS d.d., PE Lendava.