ENERGIJSKA TERAPIJA

Individualna srečanja-  ENERGIJSKA TERAPIJA S SVETOVANJEM – ZDRAVLJENJE Z LJUBEZNIJO

 

Vsak izmed nas kdaj pa kdaj obtiči v življenju, vsakemu izmed nas se je že zgodil trenutek, ko se počutimo izgubljene in nebogljene, ko iščemo odgovore vendar je vprašanj, dvomov,  in strahu toliko, da enostavno ne vemo, katera je tista prava pot, po kateri naj bi stopali in ki bi nam prinesla mir, radost, ljubezen, srečo in izpolnitev našega življenskega namena.

Energijsko zdravljenje nam pomaga dvigniti nivo naše energije, nam pomaga očistiti in sprostiti, plast za plastjo vse, kar se je leta nabiralo in ostalo naloženo v našem energijskem in fizičnem telesu, in pod čigar težo se počasi uklanjamo, da ne moremo več naprej.

Energijska terapija je odlična podpora vsakemu posamezniku, saj si pridobite tako potrebno moč in energijo, za soočanje in prevladovanje vsakodnevnih  življenskih izzivov.

Sama terapija je sklop  več združenih tehnik, kjer v prostor povabim tudi vaše angele varuhe, duhovne vodnike, mojstre in bitja iz višjih duhovnih sfer, ki delujejo skozi moje roke,iz polja čiste in brezpogojne ljubezni, v vaše najvišje dobro. Pri terapiji uporabljam tudi tehnologijo nove zavesti, tam kjer čutim, da je potreben močnejši pretok energije, po potrebi pa tudi kristale.

Med samo terapijo se počutite sproščeno in lahkotno,v procesu transformacije pa ste še 14 dni po sami terapiji, saj je terapija zelo intenzivna. V tem času boste opazili, da ste bolj umirjeni, optimistični, polni energije, se psihično in fizično boljše počutite, izginejo nekatere fizične bolečine, strahovi, pogled na določene situacije v življenju se vam spremeni, vse postane bolj lahkotno in jasno.,…..

Po terapiji sledi poglobljen pogovor s svetovanjem, kjer vam skozi intuitivne kanale predam napotke in smernice vaših duhovnih vodnikov in angelov, saj za vsako blokado v življenju obstaja vzrok in šele ko odkrijemo in odstranimo vzrok blokade, lahko pričakujemo uspeh in ozdravitev.  Angeli varuhi, duhovni vodniki, vam vedno predajo ljubeča sporočila z namenom, da si življenje zasučete v smeri, ki je najboljša za vas, vendar pa ne posegajo v vašo svobodno voljo, zato so odločitve vedno vaše – izraz vaše svobodne volje.

Terapija je primerna za vse, ki ste veliko pod stresom, imate zdravstvene težave, fizične bolečine, se počutite utrujene, brezvoljne, depresivne, ne vidite smisla v svojem življenju, imate slabe odnose, ki jih ne zmorete in ne znate razrešiti, imate ideje pa jih ne uspete uresničiti, ste pesimistični, žalostni brez vidnega razloga, slabo spite zaradi preobremenjenosti in skrbi,……

Sama terapija s svetovanjem traja približno uro in pol. Na terapijo pridite udobno oblečeni.

Za uspešen proces čiščenja je po terapiji priporočljivo piti večjo količino vode (vsaj 2 litra).

Terapije izvajam Klaudija Dolenčić usposobljena terapevtka energijskega zdravljenja, medij, angelski terapevt, v prostorih Megeneracijske hiše Sofija, Glavna ulica 46 Lendava.

Prispevek na srečanje je 50 eur.