čiščenje 1

Moj ranjeni otrok

MOJ RANJENI OTROK – CELODNEVNA DELAVNICA

V soboto na portal 6/6 2020 09.00 -19.00 ure; Lendava, Glavna ulica 48

Kako čutite in doživljate sebe….. kako čutite in doživljate svojega notranjega otroka….. se sploh zavedate njegovega obstoja, mu namenjate pozornost, ga čutite kot radosten in ljubeč del sebe, ali pa kot ranjeni del sebe, ki boli, peče, skeli in krvavi, čeprav že dolgo več niste majhen otrok….
Kljub vsemu trudu in delu na sebi, vedno znova in znova padate v stare vzorce samoobtoževanja, krivde, občutke nemoči in ujetosti. Doživljate trenutke, ko se ne počutite vreden/a ljubezni, ko se ne počutite dovolj dober/a, ko se ne počutite varno in sprejeto.
Velikokrat življenje boli, pa čeprav navidezno vse poteka normalno. A to je samo zunanja slika, iluzija. Znotraj vas pa je velika neoprijemljiva in nedefinirana praznina in predvsem velika bolečina. Vaš ranjeni otrok – vaš majhen deček/deklica hira pod bremeni vse bolečine, ki ste jo doživeli in z njim hirate tudi vi. Padate in vstajate pod pritiski, bremeni, notranjimi in zunanjimi boji s seboj, drugimi, življenjem samim. Saj ste eno. Ste neločljivo povezani s svojim notranjim otrokom in dokler ne ozdravite svojega ranjenega otroka, ne morete ozdraviti sebe.

Vse se začne v otroštvu…… zato je tudi otroštvu potrebno nameniti zasluženo pozornost, kajti v odraslosti živimo po vzorcih, ki smo jih pridobili kot otroci,oblikujejo nas izkušnje, ljudje in dogodki našega otroštva, če se mi spomnimo in zavedamo tega, ali pa ne. Zatorej, če želimo spremembo na bolje, če se želimo osvoboditi bolečine, ki jo nosimo leta in leta se je dela treba lotiti pri temeljih -pri naših koreninah, v našem otroštvu . Začeti je treba z notranjim otrokom.
Na zdravih temeljih lahko gradimo zdravo sedanjost in ustvarjamo zdravo prihodnost.
Začnimo od temeljev, začnimo od majhnega otroka, ki ranjen čepi nekje v kotičku vaše duše in kliče na pomoč, upajoč, da mu končno namenite pozornost, ki si jo zasluži.
Zdrav notranji otrok je temelj celotnega našega življenja. Od našega notranjega otroka je odvisno kako delujemo in kako živimo.

Delavnico vodim
Klaudija Dolenčić sem intuitivna terapevtka, medij, angelski svetovalec, voditeljica skupinskih meditacij,izvajalec šamanskih tehnik zdravljenja, kozmoterapevt, usposobljena voditeljica joge smeha, energijski zdravilec, certificiran terapevt Zdravljenje notranjega otroka po metodi Darje Sekulič, usposobljena za samostojno vodenje delavnice, osebno pri avtorici delavnice.

Kontakt za info in prijave: Klaudija Dolenčić 041/545-792 ali klaudijado@gmail.com. Obvezna prijava do 04.06.2020.
Lokacija : prostori Sofije, Glavna ulica 48 Lendava

Cena delavnice: 144 eur
Datum: 6.6.2020.
Ura: 9.00 19.00

čiščenje 1

Meditacija s šamanskim bobnom

Vabljeni na posebno meditacijo ob sončevem obratu -poletnem solsticiju v soboto 20.06.2020.

Poletni solsticij pomeni vrhunec energije, saj je to praznik nabit z magijo. To je čas ko so meje med snovnim in duhovnim najtanjše, energija narave pa je v tem času najbolj naklonjena manifestaciji vseh vrst. V času poletnega solsticija so naša telesa sposobna prejemati povečan dotok svetlobe,prav tako pa smo energijsko podprti za velike življenske preboje in premike. Z obredi, meditacijo aktiviramo in manifestiramo tisto kar želimo privabiti v življenje kakor tudi to, kar želimo odstraniti in pustiti za seboj.

Na tej posebni meditaciji se bomo prepustili pesmi šamanskega bobna in se odpravili na magično zdravilno potovanje.
Vodim Klaudija Dolenčić

Prispevek: 20 eur
Lokacija: glavna ulica 48 Lendava
Ura 19.00 -20.30